İSTANBUL / GÜNGÖREN - Tozkoparan Ortaokulu

Geri Dönüşüm Avcıları "Recycle Hunters" e-Twinning Projesi

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz tarafından Türkçe ismi "Geri Dönüşüm Avcıları" olan eTwinning ''Recycle Hunters'' adlı proje yürütülmektedir.

Tozkoparan Ortaokulumuzdan Din Kültürü Öğretmeni Mehmet ÇETİN'in proje ortağı olduğu Geri Dönüşüm Avcıları e-Twinning Projesi için etkinlikleri yürütülmektedir. Projemizde amaç; öğrencilerimizde en yakın çevresinden başlayarak tüm dünyaya karşı sorumlu olduğunu farkındalığı yakalamak. Böylece çevreye ve doğaya karşı duyarlı bir neslin tesisini sağlamaktır.

Proje Kuruculuğunu Nevşehir Avanos Paşalı Şehit Hasan Güven İlkokulu'nda Ebru KORKMAZ ile Romanya Bucuresti Gimnaziala Titu Maiorescu Okulu'ndan Nicoleta GİDEA yapmaktadır.

Çok uluslu bir proje olan Geri Dönüşüm Avcıları'nda Türkiye, Yunanistan, Portekiz, Azerbaycan ve Romanya'dan toplam 21 okul proje paydaşıdır.

Projeye katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz...

Proje Logomuz:

26-01-2024