İSTANBUL / GÜNGÖREN - Tozkoparan Ortaokulu

Nis

Okul Aile Birliğimizin Aylık Gelir Gider Tablolarına buradan erişebilrsiniz.

Ock

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz tarafından Türkçe ismi "Geri Dönüşüm Avcıları" olan eTwinning ''Recycle Hunters'' adlı proje yürütülmektedir.

Ara

Okulumuzda İngilizce ismi “TOGETHER AGAİNST THE FOOD WASTE” olan “GIDA İSRAFINA KARŞI HEP BİRLİKTE” e-Twinning Avrupa projesine başlanıldı. İlk online toplantısı 10.11.2023 Cuma gecesi saat 19.00'da gerçekleştirilen proje toplantısında proje iştirakçisi öğretmenler ile tanışıldı. Proje yol planı üzerine konuşuldu ve çalışma takvimi detaylandırıldı.

Ekm

CodeWeek2023 Kodlama Haftasının teması "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı" seçilmiştir.

Eyl

05.09.2023 tarihinde yapılan sınav sonucu yabancı dil ağırlıklı öğretim programına yerleşen öğrenciler ektedir.

May

Okulumuz, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş Avrupa Okul Eğitimi Platformunda (ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi tarafından 2023-2024 yılı "eTwinning Okul Etiketi "  ödülüne layık görülmüştür.

2023-2024 döneminde ödüllendirilmiş olan okullar listesine ESEP platformu üzerinden erişmek için tıklayın.

Ock

Okulumuz European School Net (Avrupa Okul Ağı) desteğinde, güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan eSafety Label (egüvenlik etiketi) aldı. Uluslararası geçerliliği olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij katmaktadır.

Ekm

AB Kod Haftası (Codeweek) etkinlikleri kapsamında okulumuzda 8-23 Ekim 2022 tarihleri arasında kodlama etkinlikleri düzenlenmektedir. İngilizce ve Bilişim Teknoloji derslerinin kazanımlarının bir arada geliştirildiği SCRATCH etkinliklerimize linkten erişebilirsiniz.

6 ÜLKEDEN 70 ÖĞRENCİ eTwinning PROJESİ KAPSAMINDA RAP ŞARKISI OLUŞTURDU

Nis

Games From Modern To Traditional" isimli eTwinning projesinde Güngörenli ve Litvanyalı öğrencileri bir arada...

Bilimle Eğlenerek Öğreniyorum eTwinning Projemizin Nisan Ayı 3. Deneyi